کارخانههای آردسازی استان کرمانشاه درجهبندی میشوند
جلسه کارشناسی درجهبندی کارخانههای آردسازی استان کرمانشاه با حضور نمایندگان اداره کل غله و خدمات بازرگانی، سازمان صمت و اداره کل استاندارد آن استان و نیز نماینده معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محل اداره کل غله برگزار شد.
.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از مرکز اطلاعرسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)، در این جلسه، ضمن بررسی عملکرد فنّی و بهداشتی کارخانههای آردسازی استان، شاخصهای مختلف کیفیت، میزان بهرهوری، رعایت استانداردهای بهداشتی و فنّی و نیز تطابق فرآیند تولید با معیارهای ملّی، مورد ارزیابی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، هدف از اجرای طرح درجهبندی، ارتقای سطح کِیفی آرد تولیدی، بهینهسازی فرآیند تولید و در نهایت، تأمین آرد سالم و با کیفیت برای مصرفکنندگان نهایی عنوان شده، ضمن آنکه در این جلسه، مقرر شد تا به استناد نتایج ارزیابیها، کارخانههای آردسازی استان در سطوح مختلف، طبقهبندی شده و حمایتها و سیاستگذاریهای آتی بر اساس این رتبهبندی انجام شود.
نمایندگان حاضر در این جلسه با تأکید بر ضرورت استمرار نظارتها و بازبینیهای دورهای و با حضور اعضای کمیته درجهبندی و نماینده انجمن صنفی کارخانههای آردسازی استان، اعلام کردند که اجرای صحیح طرح درجهبندی، میتواند نقش بهسزایی در ارتقای کیفیت نان مصرفی مردم، کاهش ضایعات گندم و افزایش رضایت مصرفکنندگان گندم داشته باشد.